Gå till innehåll

Gästlägenhet

På Fjärde Långgatan 41 finns en gästlägenhet med plats för 4 personer. (OBS! Bilden ovan är ej från lägenheten.) Klicka här  för bilder från lägenheten.

Lägenheten har s.k. självhushåll, dvs. man tar med egna sängkläder och handdukar, kokar sitt eget kaffe/te och städar efter sig. Det finns badrum med tvättmaskin, kök med spis, kyl/frys, kaffebryggare, vattenkokare, mikrovågsugn etc. Det finns också WiFi, TV med chromecast, strykjärn, städutrustning och dammsugare.

När det gäller sovplatser finns det två bäddsoffor (1,60 x 2,00 m).
En parkeringsplats, belägen i uppfarten från garaget, ingår i hyran.

Lägenheten skall vara städad och nycklarna återlämnade senast kl. 12.00 på avresedagen. Här finns en städchecklista som ska följas oavsett om man hyr en eller flera nätter.  Om lägenheten ej är ordentligt städad blir föreningen tvungen att anlita en städfirma och kostnaden för det arbetet kommer att läggas på medlemsavin tillsammans med hyran för gästlägenheten. Den bostadsrättsinnehavare som hyr gästlägenheten har ansvaret för att kontrollera att den städats ordentligt efter besöket.

Pris: 450 kronor per natt (läggs på månadsavgiften första månaden i nästkommande kvartal) 

Den 1 augusti 2023 ändras bokningsrutinen för gästlägenheten. Du bokar antingen via appen Aptus Home, Aptus-portalen på nätet eller via Agera-tavlan i entréerna (på samma sätt som man bokar tvättstugan).

För att logga in i appen eller Aptus-portalen använder du de inloggningsuppgifter som skickades ut med informationen i våras och som består av ditt lägenhetsnummer (Jaktens, ej Lantmäteriets) samt ett unikt lösenord. Appen Aptus Home laddas ner från App Store eller Google Play.

Webbadress till Aptusportalen: langgatorna.amido.se/aptusportal

Om du vill använda Agera-tavlan i entréerna loggar du in genom att hålla din tagg/passerbricka framför nyckelsymbolen längst ner på skärmen.

Viktig information angående bokning och avbokning:

 • Du kan endast boka datum som är markerade med grön färg.
 • Du kan boka max 7 dagar i taget. Behöver du boka fler dagar, kontakta styrelsen. (styrelsen@jakten.nu)
 • Du kan avboka kostnadsfritt fram till en vecka (7 dagar) innan ankomstdagen oavsett längden av din bokning (det gäller även om man avbokar en del av bokningen).
 • Om du behöver avboka mindre än 7 dagar innan ankomstdagen, behöver du kontakta styrelsen. (styrelsen@jakten.nu)
 • En avbokningsavgift på 450 kronor tas ut för avbokningar som görs mindre än 7 dagar före bokad ankomstdag.
 • För att bekräfta din bokning går du in under “Mina bokningar” där du ser en lista på de dagarna du har bokat (man får inget SMS eller mejl som bekräftelse). Du avbokar genom att klicka på minustecknet.

Incheckning och utcheckning:

 • Klockan 14.00 på ankomstdagen får du tillgång till nyckelskåpet som finns på Fjärde Långgatan 41, till vänster om brevlådorna.
 • Du öppnar skåpet med din tagg/passerbricka (vilken färg som helst).
 • I skåpet finns nyckel till gästlägenheten, en tagg och ett parkeringstillstånd.
 • På avresedagen, lämna tillbaka nyckel, tagg samt p-tillstånd senast kl 12.00. Efter kl. 12.00 har du inte längre tillgång till skåpet!
 • Den bostadsrättsinnehavare som hyr gästlägenheten är ansvarig för att vara med sina gäster under både in- och utcheckning och har ansvaret för att kontrollera att lägenheten har städats ordentligt efter besöket.

Här finns en detaljerad guide till bokning, incheckning och utcheckning.