Gå till innehåll

Cykelutrensning 2019

Vi behöver gå igenom alla cyklar som står på gården och i cykelrummen. Detta för att kunna forsla bort de cyklar som saknar ägare och tar upp värdefull plats. Rensningen gäller även barncyklar, barnvagnar och cykelkärror som förvaras i de allmänna utrymmena. För att ingen ska råka bli av med sin cykel eller vagn av misstag behöver styrelsen din hjälp med att märka upp dem. Det går till så här:

1. Skicka in formuläret nedan med namn, lägenhetsnummer och antal cyklar som ditt hushåll vill behålla. Ange det lägenhetsnummer som sitter ovanför din ytterdörr. Det består av fyra siffror och ska börja på 32, 34, 37, 39, 41, 43 eller 45. Skicka in formuläret senast den 7 juli.

2. Du kommer därefter att få etiketter med ditt lägenhetsnummer att hänga på dina cyklar/saker. Sätt fast etiketterna innan den 28 juli. Någon gång efter detta datum kommer alla omärkta cyklar, barnvagnar och cykelkärror att forslas bort.

3. Utrensade cyklar/saker kommer att förvaras inlåsta under 3 månader (Polisens rekommendation) för att sedan skänkas till välgörenhet.