Gå till innehåll

Årsstämman blir av den 28 april i ny lokal

Eftersom Brf Jaktens föreningsstämma/årsstämma inte är en allmän sammankomst eller en offentlig tillställning så omfattas den inte av förbudet rörande folksamlingar på över 50 personer. Men självklart vill styrelsen att alla medlemma ska känna sig trygga och säkra och aktivt kunna vara med och diskutera de ärenden som rör Brf Jakten.

Efter noggrant avvägande har styrelsen beslutat att årsstämman ska genomföras den 28 april men förslagsvis på ett lite annorlunda sätt:

1.) Under stämman kommer styrelsen föreslå att motionerna ska bordläggas för att tas upp på en extrastämma i höst, preliminärt i september. Vi hoppas att samhällsmittan av Covid-19 då har avstannat och att restriktionerna har hävts. Genom att ta upp motionerna på en extrastämma är förhoppningen att alla som vill ska kunna vara med för att diskutera och rösta om motionerna.

2.) En ny lokal har bokats den 28 april som är betydligt större och luftigare än den vi brukar vara i. Där kan medlemmarna sitta utspridda på många rader och ha många tomma stolar mellan sig. Lokalen heter Asperö och ligger i Folkets Hus på Järntorget. Den ligger en halvtrappa upp från entrén på höger sida, kan inte missas.

3.) Eftersom varje hushåll har en röst (oavsett hur många som är skrivna i bostaden) så uppmuntrar vi att endast en person från varje hushåll kommer på stämman.

4.) Medlemmar över 70 år – eller som tillhör en riskgrupp för Covid-19 – uppmanas att stanna hemma och istället lämna en fullmakt till sin granne eller annan medlem i föreningen.

Med det sagt hälsar styrelsen medlemmarna varmt välkomna till årsstämman.

Datum: tisdag 28 april
Tid: kl. 18:30
Plats: Lokalen Asperö, Folkets Hus vid Järntorget

OBS! Kom ihåg att du måste ta med legitimation för att kunna kryssas av mot röstlängden.